Beste dorpsbewoners,

De provincie Groningen is van plan om station Sappemeer Oost te sluiten. Volgens de provincie is dit noodzakelijk om de trajecten Delfzijl - Groningen en Groningen - Leer op elkaar aan te laten sluiten. Met het verdwijnen van station Sappemeer Oost, dat naar verwachting over 5 jaar zal gebeuren, zal de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen vanuit Borgercompagnie drastisch verminderen.

Wij willen daarom als Vereniging Dorpsbelangen Borgercompagnie het college van Gedeputeerde staten van Groningen laten weten dat wij bezwaar maken tegen het voorgenomen besluit om station Sappemeer Oost te sluiten.

Bent u, net als wij, tegen het sluiten van station Sappemeer Oost? Dan vragen wij u vriendelijk om de bijgevoegde brief in te vullen en te ondertekenen. U kunt de ingevulde brief daarna bij een van de bestuursleden in de brievenbus stoppen. U mag de ingevulde brief ook inscannen en als bijlage bij een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 1 december 2016. Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de dorpsvereniging,

                           

Annet Weijer, nr.105

Adrian Vermeer, nr. 63

Wemi Veltens, nr. 176

Rudy Scholtens, nr. 184

Brechtje Ham, nr. 198

Klik hier om de petitie te downloaden, zodat u hem in kunt vullen.